Band Of Others är ett Göteborgsbaserat coverband med rötterna i Dalsland och Bohuslän. Med en medelålder strax över 30+ har killarna samlat på sig en hel del erfarenheter och rutin från tidigare spelande.

Andreas Runhäll och Martin Byholt bildar en solid stomme med trummor och bas då de har spelat tillsammans sen tidigt -90-tal i band som "Lady Järnkamin", "Bistro Fiscus", "SunAndSpring" och "UnTied".

Martin har även gjort några säsonger som trubadur i Franska alperna.

Mattias Eriksson, på gitarr och dessutom sång, har tidigare hållit en relativt låg profil i livesammanhang men efter succéartade gästspel med Janne Schaffer och After Skindians i Badgastein 2005 har han nu äntligen tagit klivet upp på scen.

Bengt Persson en av de grundande medlemmarna slutade hösten 2007.

Måns Almqvist anslöt i början av 2008 på gitarr har spelat i ett flertal band i Kungälv och Kungshamn samt med Andreas och Martin "SunAndSpring" och "UnTied". Han slutade hösten 2008.

Madeleine Wenthe sjöng sig in i bandet 2008 och har skrikit sig kvar sen dess.

Erik Birgersson anslöt hösten 2011 och breddade repertoaren med keyboard. I början av 2015 tog Erik en paus och Måns anslöt igen på gitarr.

Band Of Others repertoar består av hits från pop/rock/hårdrock och schlager där tyngdpunkten ligger på modern poprock uppblandad med favoriter från 70-, 80- och 90-talet.

Band Of Others uppträder på flera sorters fester. Från födelsedagskalas, firmafester till krogscenen. Pris efter överenskommelse beroende på ev behov av ljudanlägging/PA och transport.

För bokning/förfrågan skicka e-mail till: Besse

Bandbild: (300 dpi, 1000x1500):

Logotyper (300 dpi, 300x1050):